Házirend

Tisztelt Vendégeink!

 

Házirendünk célja, hogy a szükséges információk birtokában nyugodt, kellemes pihenést biztosítsunk és elkerüljük az esetleges félreértéseket.

 

A legfontosabb tudnivalókat az alábbiakban foglaljuk össze:

 1. A vendégház az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll rendelkezésre. Egyéni megállapodás alapján az időpontok rugalmasan változtathatóak.
 2. A szálláshely elfoglalásának a vendég(ek) részére történt kulcsátadás minősül. A vendégházban a megrendelésben szereplő számú vendég veheti igénybe. 
 3. Háziállatot tilos a vendégházba bevinni előzetes egyeztetés nélkül.
 4. Az egész épületben TILOS a dohányzás! Dohányozni csak az épületen kívül szabad. Kérjük, hogy az elnyomott cigaretta csikkeket ne dobják el a kertben.
 5. Távozáskor és éjszakára kérjük a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni!
 6. A házban található berendezési tárgyakat kérjük, hogy ne rendezzék át! A fenyőkeretes ágyakat tilos a helyükről elvinni, pl másik szobába. Ha másképp igénylik az elhelyezést, kérjék a segítségünket (matraccal, vendégággyal tudunk segíteni).
 7. A ház végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni a szállásadó részére. Az átadott kulcsok esetleges elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
 8. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
 9. A benti berendezési tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, asztalok, székek, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe.
 10. Kérjük, hogy jelezzék, ha valamely használati eszköz meghibásodik, hogy mielőbb kijavíthassuk azt.
 11. A mikrohullámú sütőbe kérjük, hogy ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat, mert az annak elromlását eredményezi!
 12. A ház központi fűtéssel van ellátva. Alternatív fűtésként kályha található a nappaliban mely télen a vendégek rendelkezésére áll. Soha ne hagyják őrizetlenül a tüzet, amíg nyitva van a kályha ajtaja! A rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok pl. műanyag égetése a kályhában tilos.
 13. Tűzrakás. bográcsozás: Tüzet rakni, bográcsozni, grillezni, stb. a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával!
 14. Kérjük a szobákban ne étkezzenek!
 15. A kültéri, fatüzeléses szauna saját felelősségre, teljes felelősségvállalás mellett használható. A szauna fatüzeléses, a használata során ne hagyják őrizetlenül, a szaunázás befejezésével győződjenek meg róla, hogy a tűz lehamvad. Gyermekek kizárólag szülői felügyelettel használhatják.
 16. A dézsafürdő csak saját felelősségre, és teljes felelősségvállalás mellett használható. A tűzrakásnál, és a fürdőzés során fokozottan ügyeljenek a kályha forró részeire. Gyermekek kizárólag szülői felügyelettel használhatják. A dézsában 90-100 cm a vízmélység, a kisebb gyermekekre fokozottan ügyeljenek!
 17. A vendégeknek – a környezetükben lakók nyugalma érdekében – sziveskedjenek betartani a vonatkozó csendrendelet előírásait.
 18. Az apartmanból való azonnali kitiltást vonja maga után a méltatlan és kulturálatlan magatartás, hangoskodás, mások nyugalmának és a közösség pihenésének zavarása (különös tekintettel a 22 óra után történő kültéri zenehallgatás, éneklés, egyéb zajjal járó tevékenység.) 
 19. Mint minden háztartásban, az apartmanban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, meghibásodik. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt a tulajdonosnak mielőbb jelezni.

Esetleges károkozás:

Amennyiben a bérelt szálláshelyen a Vendég kárt okoz, az okozott kárért teljes anyagi felelősséggel tartozik.
A megállapított kárértéket távozáskor a Vendég köteles megfizetni a Szállásadónak.

Ha a kárérték olyan összegű, hogy azt a Vendég távozáskor nem tudja kifizetni, akkor három banki munkanapon belül banki átutalással köteles azt teljesíteni a Szállásadó számlájára.

A vendég a Házirendet a vendégkönyv aláírásával elfogadja.

 

 

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian